Quectel EC20 uses quectel-CM can't connect to network

Hi,
I am using Quectel EC20 module,but when i tried to connect to network by quectel-CM it always sink into "requestRegistrationState2 MCC: 460, MNC: 1, PS: Detached, DataCap: UMTS
" ,and what should i do,please help

microcom /dev/ttyUSB2

ati
Quectel
EC20F
Revision: EC20CEHCLGR06A04M1G

OK
at+csq
+CSQ: 31,99

OK
at+cpin?
+CPIN: READY

OK
at+creg?
+CREG: 0,1

OK
at+cgreg?
+CGREG: 0,2

OK
at+cgatt?
+CGATT: 0

OK
at+cgatt=1
ERROR
at+cops?
+COPS: 0,0,“CHN-UNICOM”,2

OK
at+cgreg?
+CGREG: 0,2

OK

quectel-CM

[01-02_00:18:20:993] WCDMA&LTE_QConnectManager_Linux&Android_V1.1.34
[01-02_00:18:20:994] quectel-CM profile[1] = (null)/(null)/(null)/0, pincode = (null)
[01-02_00:18:20:996] Find /sys/bus/usb/devices/2-1.1 idVendor=2c7c idProduct=0125
[01-02_00:18:20:996] Find /sys/bus/usb/devices/2-1.1:1.4/net/wwan0
[01-02_00:18:20:997] Find usbnet_adapter = wwan0
[01-02_00:18:20:998] Find /sys/bus/usb/devices/2-1.1:1.4/usbmisc/cdc-wdm0
[01-02_00:18:20:998] Find qmichannel = /dev/cdc-wdm0
[01-02_00:18:21:011] cdc_wdm_fd = 7
[01-02_00:18:21:089] Get clientWDS = 18
[01-02_00:18:21:121] Get clientDMS = 1
[01-02_00:18:21:153] Get clientNAS = 3
[01-02_00:18:21:185] Get clientUIM = 1
[01-02_00:18:21:217] Get clientWDA = 1
[01-02_00:18:21:250] requestBaseBandVersion EC20CEHCLGR06A04M1G
[01-02_00:18:21:345] requestGetSIMStatus SIMStatus: SIM_READY
[01-02_00:18:21:377] requestGetProfile[1] 3gnet///0
[01-02_00:18:21:409] requestRegistrationState2 MCC: 460, MNC: 1, PS: Detached, DataCap: UMTS
[01-02_00:18:21:442] requestQueryDataCall IPv4ConnectionStatus: DISCONNECTED
[01-02_00:18:21:505] requestRegistrationState2 MCC: 460, MNC: 1, PS: Detached, DataCap: UMTS
[01-02_00:18:26:561] requestRegistrationState2 MCC: 460, MNC: 1, PS: Detached, DataCap: UMTS
[01-02_00:18:31:681] requestRegistrationState2 MCC: 460, MNC: 1, PS: Detached, DataCap: UMTS

Dear Keng,
Thanks for your inquiry in Quectel forum.
About your issue, please confirm whetehr your SIM card is normal now, the following log show that the module ca not register on PS(Package switch circuit) network, which may be caused by your SIM card business. Please confirm whether there have the private APN information need to configured. And also can change another SIM card to have a try. Thanks!

Dear Kyson,
Thanks for your advice.
My module is connecting to network now, my card needs to be activated to use it