Getting a cme error: 508 "Time information error" when I inject gpsoneXtraTime

Hi,

I’m trying to enable the GpsOneXtra features on our EC25 module for our device. I have follow the steps provided to me by our local FAE, but after executing the GPSONEXTRATIME, i get a cme error 508. Can anyone provide some insight as to what I’m doing wrong.

thx!

below is the console log:
22:38:10 APP:UserCmd_GpsOneXtra
22:38:10 UI: 864839040730067 gpsonextra Success!
22:38:10 AT: ->:AT+QGPSEND
22:38:10 AT: <-6:
OK

22:38:10 AT: DataType:0 Index:4
22:38:10 AT: ->:AT+QHTTPURL=40,80
22:38:10 AT: <-11:
CONNECT

22:38:10 AT: DataType:3 Index:0
22:38:10 AT: connecting to http://xtrapath4.izatcloud.net/xtra2.bin

22:38:10 AT: <-6:
OK

22:38:10 AT: DataType:0 Index:4
22:38:10 AT: ->:AT+QHTTPGET=60
22:38:10 AT: <-6:
OK

22:38:11 AT: <-26:
+QHTTPGET: 0,200,59747

22:38:11 AT: DataType:1 Index:33
22:38:11 AT: QHTTPGET status: ,200,59747

22:38:11 NET:HTTP GET response
22:38:11 AT: ->:AT+QHTTPREADFILE=“ufs:xtra2.bin”,60
22:38:11 AT: <-6:
OK

22:38:11 AT: DataType:0 Index:4
22:38:11 AT: <-23:
+QHTTPREADFILE: 701

22:38:11 AT: DataType:1 Index:34
22:38:11 NET:HTTP read file response
22:38:11 AT: ->:AT+QGPSXTRA=1
22:38:11 AT: <-6:
OK

22:38:11 AT: DataType:0 Index:4
22:38:11 AT: ->:AT+CCLK?
22:38:11 AT: <-33:
+CCLK: “20/07/13,16:24:33-28”

22:38:11 AT: DataType:1 Index:35
22:38:11 AT: <-6:
OK

22:38:11 AT: DataType:0 Index:4
22:38:11 AT: ->:AT+QGPSXTRATIME=0,“20/07/13,16:24:33-28”,1,1,5
22:38:11 AT: <-19:
+CME ERROR: 508

Dear Clint_Suson,
Sorry for the delay.
Could you provide your EC25 firmware version by command ATI? Thanks.
I’ll try to reproduce this issue and keep you posted.

Best Regards