EC25-AU Issues connecting to Movistar. Help!

Hi, My Name is Gabriel from Argentina. I have a we826-t2 router with a Quectel EC-25AU SIM. It Works Good with two of three operators in Argentina. I have a problema with Movistar Company, I m trying to connect using the Movistar 4G SIM, but It doesn’t Works.
LOG:
config wwan0, proto is gobinet
device driver is GobiNet
2020-08-26 00:33:50 stopping connection for wwan0 …
[08-26_00:33:46:139] Quectel_Linux_ConnectManager_SR01A01V23
[08-26_00:33:46:139] /usr/bin/quectel-CM profile[1] = (null)/(null)/(null)/0, pincode = (null)
[08-26_00:33:46:140] Find qmichannel = /dev/qcqmi1
[08-26_00:33:46:140] net_path = /sys/class/net/wwan1
[08-26_00:33:46:140] Find usbnet_adapter = wwan1
[08-26_00:33:46:167] Get clientWDS = 10
[08-26_00:33:46:200] Get clientDMS = 11
[08-26_00:33:46:232] Get clientNAS = 12
[08-26_00:33:46:264] Get clientUIM = 13
[08-26_00:33:46:296] Get clientWDA = 14
[08-26_00:33:46:329] requestBaseBandVersion EC25AUFAR02A04M4G
[08-26_00:33:46:392] requestGetSIMStatus SIMStatus: SIM_READY
[08-26_00:33:46:424] requestGetProfile[1] /wap/wap/0
[08-26_00:33:46:456] requestRegistrationState2 MCC: 722, MNC: 7, PS: Attached, DataCap: LTE
[08-26_00:33:46:487] requestQueryDataCall QMUXResult = 0x1, QMUXError = 0x5a
[08-26_00:33:46:520] requestQueryDataCall QMUXResult = 0x1, QMUXError = 0x5a
[08-26_00:33:46:552] requestRegistrationState2 MCC: 722, MNC: 7, PS: Attached, DataCap: LTE
[08-26_00:33:50:382] requestSetupDataCall err = 0
[08-26_00:33:50:520] GobiNetThread exit
[08-26_00:33:50:521] main exit

Current firmware version:
19.1101(2019-11-01 23:35:31)

Can you help me?
Thanks.

Dear Gabriel,
Thanks for your inquiry in Quectel forum.
For your issue, it is better to check whether the module can support such operator. As you know that EC25AU module just support the following bands, please double check it. Thanks!
image